Waarom algemene voorwaarden?

Algemene voorwaarden zijn een lijst van spelregels op basis waarvan jij als ondernemer zaken wilt doen met jouw klanten. Door algemene voorwaarden op te stellen voorkom je dat je steeds opnieuw afspraken moet maken over onderwerpen als: betaling, leveringstermijnen, garantie en aansprakelijkheid bij schade. Maar wist je dat er veel verschil zit tussen voorwaarden? Echt op maat geschreven algemene voorwaarden passen bij jouw manier van werken en brengen daarom veel meer voordelen dan standaardvoorwaarden.

“Op maat geschreven algemene voorwaarden, zorgen voor een goede juridische basis van jouw onderneming.”

VOORDELEN:
Je bespaart tijd
Je verkleint risico
Je beperkt discussie met je klant
Je voldoet aan wet- en regelgeving
Je zet het recht naar je eigen hand

Wat krijg je?

✓ Telefonisch contact (indien gewenst)
✓ Op maat geschreven algemene voorwaarden
✓ Inclusief één correctieronde na concept
✓ Bewerkbaar Word-document
✓ Beschermd PDF-document
✓ Gebruikershandleiding
✓ Een jurist die echt met je meedenkt
✓ Praktisch advies

“Maaike vindt het niet alleen belangrijk dat jij begrijpt wat er in jouw voorwaarden staat maar ook dat jij de voorwaarden op de juiste wijze toepast. Daarom krijg je standaard een gebruikershandleiding bij jouw algemene voorwaarden”

Mijn werkwijze:

STAP 1: Vragenlijst
Nadat de opdracht door Maaike is bevestigd, word je gevraagd een digitale vragenlijst in te vullen. Zo krijg ik meer inzicht in jouw bedrijfsactiviteiten en kan ik de algemene voorwaarden echt op maat maken.

STAP 2: Telefonisch overleg (geen extra kosten)
Indien gewenst, kunnen we de vragenlijst (telefonisch) doorspreken of samen invullen. Maaike denkt hierbij met je mee zodat er niets vergeten wordt.

STAP 3: Conceptversie per email
Na ontvangst van de ingevulde vragenlijst, gaat Maaike de algemene voorwaarden voor je opstellen. Je ontvangt een conceptversie per email.

STAP 4: Gratis wijzigingen
Zodra je de conceptversie hebt ontvangen, heb je 14 dagen de tijd om gratis je opmerkingen op de conceptversie door te geven.

STAP 5: Definitieve versie
Maaike past de conceptversie aan op basis van de opmerkingen die je door gegeven hebt. Na betaling van de factuur, ontvang je de definitieve versie inclusief een gebruikershandleiding zodat je weet hoe je de algemene voorwaarden toe moet passen.

Schuiven naar boven
Copy link
Powered by Social Snap